Lid worden

De oranjevereniging van Stolwijk drijft op leden, vrijwilligers en donaties. Als oranjeverenging organiseren wij jaarlijks Koningsdag op 27 april. Op 4 mei organiseren wij de herdenking bij het monument en op 5 Mei vieren wij onze vrijheid. Elke 5 jaar pakken wij, samen met berkenwoude,  groot uit met de allegorische optocht waar iedereen is uitgenodigd om met een versierde wagen binnen het thema mee te rijden of uiteraard deze te bewonderen.

Voor slechts 7 euro per jaar bent u al lid van de Oranjevereniging Stolwijk, wanneer u lid wilt worden van de Oranjevereniging Stolwijk vragen wij u vriendelijk het onderstaande formulier in te vullen. Na het invullen van het onderstaande formulier ontvangt u direct een bevestiging. Wij streven ernaar om u binnen 5 werkdagen binnen onze administratie te verwerken.