Koningsdag

08.00 uur LAWAAIOPTOCHT
Om 08.00 uur starten we met een luid begin van koningsdag tijdens de lawaaioptocht. Met een verrassende route maken we het hele dorp wakker voor een sportieve gezellige koningsdag.

10.00 uur AUBADE OP HET DORPSPLEIN
Om 10.00 uur zal voor het gemeentehuis aubade plaats vinden. Onder begeleiding van de harmonie zullen we de dag muzikaal beginnen.

10.30 uur POPPENKAST & KINDERSPELEN
Vanaf 10.30 uur kunnen alle kinderen hun hart ophalen op het dorp. Voor de jongste kinderen (peuters & kleuters) is er een poppenkastvoorstelling in de Bogerd. De basisschool kinderen kunnen zichzelf en andere uitdagen met de spelletjes in de Bogerd.

13.00 uur FIETSTOCHT VOOR HET HELE GEZIN
Vanaf 13.00 uur kunnen we de oranje tompouce er af fietsen tijdens de fietstocht. We laten je de mooiste plekjes van het groene hart zien. Voor leden gratis en voor niet leden €2,-

13.30 uur KINDERVRIJMARKT
Heb je nog oud speelgoed waar je niet meer mee speelt, kleding die je niet meer past en wil je graag een zak centje verdienen? Leg dan vanaf 13.30 uur je kleedje neer op de kindervrijmarkt.

15.00 uur NINJA WARRIOR STOLWIJK
Vanaf 15.00 uur kun je net zoals vorig jaar jezelf en je vriendjes of vriendinnetjes uitdagen op de ninja warrior baan.
Ben jij degene met de snelste tijd?

16.00 uur TOUWTREK SPEKTAKEL
Vanaf 16.00 uur barst de strijd los. Terug van weg geweest: het touwtrekken. Verschillende teams zullen strijden om de titel “touwtrek kampioen van Stolwijk” en de bij behorende bokaal. Klik hier om je in te schrijven.

KINGSDAY CLASSICS
De hele dag door zullen we verrast worden door de komst van mooie oldtimers. Ze zullen op het dorp een spel spelen waarna ze hun tocht verder zullen vervolgen. Kingsday Classics